Verlan joulu 2022

Verlan ensimmäiset joulumarkkinat on saatu päätökseen ja Verla on siivottu talviunille.

Markkinat sujuivat yli odotusten ja on aika kiitosten. Yksin meistä ei kukaan tällaista pysty järjestämään.

Kiitos teille n. 2000 kävijää ja huikeat 36 myyjää.

Jättimäinen kiitos Verlan tehdasmuseolle, joka uskoi ideaan ja antoi meille upeat puitteet käyttöön.

Ison kiitoksen ansaitsee myös Jaalan kotiseutusäätiö, joka antoi rahallisen tukensa tapahtuman järjestämiseen, kiitos.

Sekä kaikki tapahtuman yhteistyötahot: Joulupukki, Verlan kyläyhdistys, Jaalan Kädentaitajat ry, Torkel Design, Pikku Kippo / Papier Atelje, Ravintola Verla, Jaalan Jalopeurat, Kouvolan Metsäveikot, Kuusankosken Musiikkiluokat/ 4M, Tykkimäen Sirkuskoulu, Routa Design ja Kotieläinpiha Onnenkavio.

Kiitos!

Huikea ensimmäinen kerta, katsotaan mitä keksitään ensi jouluksi. Ja kesähän on tässä väissä vielä....

Palautetta ja ideoita voi laittaa osoitteeseen verlantapahtumat@gmail.com.

Valokuvat: Tuija Pukka

Museon Kuorimossa: Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistys, KSEY ry. Lankojen Lumo- Kudottua ja neulottua. Tuike-kynttilät- Jälkiruoka-annoksen näköisiä kynttilöitä. Silja-Riitta Uuttu-Ovikransseja, koreja, kortteja jne. Minteri Design- Puukylttejä ja koruja puusta sekä fimomassasta. Nirvana Lifestyle Oy- Paikalliset kahvit, teet ja makeiset. MainNe Oy -Huovutustuotteita. Maarit Liimatainen-Käsitöitä ja ehkä saaristolaisleipää. Elsan Ekopaja-Käsintehdyt saippuatuotteet. CANDAVON-Kynttilöitä ja saippuoita. Helena Hyyrynen-Sukkia, pipoja ja pellavasydämiä. RipeS Design-Kierrätystuotteet. Bebe Design- Lastenvaatteita. Kässä-Kälyt-Tonttuja ja makrameeta. Hahkija ry-Käsityö- ja askartelutuotteita, keramiikkaa ja lasitöitä. Maanatiri- Valokuvatekstiilejä. Adenia-Käsintehtyä saippuaa. Nipen Purkkipaja-Kierrätyskorut yms.

Kollamakasiinissa: SokeriKoukku Oy-Marmelaadia ja käsitöitä. Vekarat-Lasten trikoovaatteita. Regina Kask-Käsityötuotteita mm. puusta.

TARUkaupassa: Paavolan kotijuustola-Juustoja. Raussilan tähtivilja-Jauhotuotteitta ja hapanjuurileivonnaisia. Jurgens Schoeman-Verlan hunajaa ja karjalanpiirakoita. Elisa Lönnroth-Hapanjuurileivonnaisia ja havukransseja. Eija Arvila-Leivonnaisia, hilloja ja mehuja.

Ulkoalueella: Antonius Design- Koruja, asusteita ja saippuoita sekä joulukoristeita. Puotimaalla-Konttipuoti. Hinkkuri Highland ja Wool&Woodpecker-Ylämaan naudan lihaa ja villatuotteita. Pirjo Arminen-Käsityönä tonttuja, enkeleitä, jouluisia asetelmia ja -kransseja. Ismo Koskela- Käsityötuotteita. Aurantola-Lampaannahkatossuja

Tallirakennukset puodit ovat auki, joissa myös myyjiä tuotteineen: Jaalan kädentaitajien TILKKU puodissa Tallirakennuksessa Artruukin keramiikkaa, Raitaset-villahousuja, Marken isoäidinneliökransseja ja -koristeita sekä kranssipaja. Torkel design persoonallisia ja laadukkaita metalli- ja puusepäntuotteita. Pikku-Kipossa keramiikkaa ja ruusukynttilöitä ja Sirkku Salinin Papier Ateljee, käsintehtyä paperia ja kortteja.

Lisäksi alueella on ruokakojuja, joissa tarjolla suolaisen ja makean nälkään helpotusta: Ravintola Verla Kollamakasiinissa, Verlan kyläyhdistys ry Keilapaviljongissa sekä ulkoalueella- makkaraa, jouluisia leivonnaisia, kuumia juomia, Partiolippukunta Jaalan Jalopeurat ulkoalueella -lettuja ja joulukalentereita sekä Partiolippukunta Kouvolan Metsäveikot tallirakennuksen ulkopuolella- joulupuuroa.